DINER

Dineren bij WERF is een ware culinaire belevenis. Onze menukaart biedt een uitgebreide selectie van kleine gerechten, perfect om te delen met vrienden en familie, of om volledig van te genieten voor jezelf. Bij WERF Nijmegen is er voor ieder wat wils, met een ruime keuze aan vegetarische, vis- en vleesgerechten, allemaal bereid met passie en vakmanschap rechtstreeks uit onze open keuken.

Wat onze keuken extra bijzonder maakt, is het gebruik van onze KOPA houtskooloven, die een unieke smaak en textuur aan onze gerechten geeft. Bovendien zijn we trots op onze inzet van lokale producten. We streven ernaar om zoveel mogelijk ingrediënten van lokale leveranciers te gebruiken

Heeft u een allergie of dieetwens, laat het aan ons weten! Wij passen, indien mogelijk, graag onze gerechten voor u aan.

ALL YOU CAN EAT

NIEUW: Op zondag t/m donderdag kunt u voor slechts € 42,50 gedurende 2,5 uur onbeperkt genieten van alle gerechten op onze kaart!

Liever in het weekend bij ons komen dineren? Op vrijdag & zaterdag geniet u voor € 47,50 per persoon onbeperkt van al onze heerlijke gerechtjes.

Ons all you can eat concept is de gehele dag beschikbaar.

DINERKAART

Bij WERF kunt u de gehele dag dineren, onze warme keuken sluit rond 21:30 uur. In overleg is er veel mogelijk! Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze opties voor Private Dining.