Aspergemenu

van 12 tot en met 14 mei kun je bij WERF Nijmegen komen genieten van een 3, 4 of 6-gangen aspergemenu.

Beste gasten,

Het is bijna zo ver! Van 12 tot en met 14 mei 2023 serveren wij ons heerlijke aspergemenu. Ons zesgangenmenu, voor slechts 59.50 euro, is een culinaire belevenis die u niet wilt missen.

We beginnen met een prachtige ceviche van asperges en lams zwezerik, gevolgd door coquilles met Groene asperge gazpacho, Crème van witte asperge en lamsoren. Daarna serveren we een heerlijke aspergesoep met Akker anijs paddenstoelen, gevolgd door Pappradelle met Citroen mascarpone en ingelegde asperge julienne.

Als hoofdgerecht serveren we een Kalfsmedaillon met Gegrilde asperge, truffel, rösti van koolraap en aardappel. En tot slot, als dessert, kunt u genieten van een Crème van Pernod en peper met Asperge parfait en aardbeien.

Voor degenen die liever een korter menu willen, bieden we ook een viergangenmenu aan voor slechts 45 euro. Dit menu omvat onze heerlijke ceviche van asperges, gevolgd door onze heerlijke aspergesoep met Akker anijs paddenstoelen, gevolgd door de Kalfsmedaillon met Gegrilde asperge, truffel, rösti van koolraap en aardappel en afgesloten met onze Crème van Pernod en peper met Asperge parfait en aardbeien.

We bieden ook een drie gangen menu aan voor slechts 39 euro, bestaande uit onze heerlijke aspergesoep met Akker anijs paddenstoelen, gevolgd door de Kalfsmedaillon met Gegrilde asperge, truffel, rösti van koolraap en aardappel en afgesloten met onze Crème van Pernod en peper met Asperge parfait en aardbeien.

Kom en vier het aspergeseizoen met ons bij WERF Nijmegen Reserveer snel uw tafel en geniet van ons verrukkelijke aspergemenu.

Met vriendelijke groet,

Het team van WERF Nijmegen

0 reacties op ““Aspergemenu Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer een tafel