Eredivisie beachvolleybal op de Waalkade

Op 3 en 4 juni 2023 vindt het Betcity Eredivisie Beach plaats op de Waalkade, tijdens dit weekend komen de beste beach volleyballers van Nederland naar Nijmegen. Tijdens dit weekend zorgt WERF voor de catering en een fijn terras op het grasveld van de Waalkade zodat iedereen van dit mooie evenement kan genieten.

Tijdens dit weekend is WERF Nijmegen gewoon geopend, wel verwachten wij meer drukte in het restaurant en op ons eigen terras. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan is reserveren gewenst. Voor grote aanvragen zijn wij bereikbaar via info@werfnijmegen.nl .

Ook op de dagen voorafgaand aan het Betcity Eredivisie Beach vinden er ook voldoende activiteiten plaats. Zo vinden er onder andere schoolactiviteiten plaats, een bedrijven toernooi en is er ook een avond waar lokale beach volleyballers aan mee kunnen doen.

Op 30 mei 2023 organiseert Jamie’s Sport4business het jaarlijkse Horeca Beach Volleyball toernooi, hier zijn nog enkele plekken vrij voor deelnemende teams. Inschrijven kan via info@jamiesports4business.nl of een bericht naar 0623928799. Inschrijven kan tot en met 26 mei 2023 en de kosten per deelnemend team zijn €100,-.

0 reacties op ““Eredivisie beachvolleybal op de Waalkade Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer een tafel